Aktuel 'vejrudsigt fra portalen' - Galakser, Andromeda og Merethe Bonnesen

Share
Embed
 • 
  Loading...
 • Published on:  6/1/2017
 • 1 juni 2017 - om de galaktiske indstrømninger lige nu - Andromeda fortsætter ankringen i den galaktiske portal jeg arbejder i - og der åbnes for nye indstrømninger - se mere på www.merethebonnesen.dk

  I selve meditationen bagefter blev følgende kanaliseret fra Kryon: Vi er Kryon i denne stund, i dette udvidede galaktiske samarbejde som er muliggjort igennem arbejdet i dette lokale felt og arbejdet i jeres verden som sådan.

  Det at I går i front, er vejvisere og villigt stiller jer til rådighed, stiller jeres bevidsthed til rådighed for et samarbejde, glæder ikke kun forhåbentlig du og vi, men er også befordrende for den verden du lever i.
  Befordrende for den kollektive bevidsthed din verden både sættes af og fra, som både er et springbræt, så du kan løfte din bevidsthed, men som også være en begrænsning for, hvor meget du kan løfte din egen bevidsthed.

  Og den forandring som sker netop nu i disse dage er, at jeres forståelses ramme for bevidsthed, nærmest kan blive pulveriseret idet udvidelserne kan være så store og åbnende, at du nærmest kan føle det som der ingen begrænsning er længere.

  Måske har du prøvet som barn at ligge i græsset og kigge op i stjernerne og forestillet dig, hvordan du svæver ud i rummet, ud i uendeligheden, uendeligt, uden nogen ende.
  Det er denne proces, som er i gang med at blive iværksat i jeres bevidstheder.

  Det er en proces som rækker ud over din personlige sjæls frekvens og kvalitet, det er en proces som din personlige sjælskvalitet er en del af.

  Og når denne udvidelse bliver manifesteret på jorden, som Andromeda`s frekvens bliver manifesteret i denne tid, ja så er det også en udvidelse og manifestation af din egen personlige sjælsfrekvens.
Loading...

Comment