ŐSZINTÉN A NAPELEMEKRŐL 2.- A vizsgálat

Share
Embed
 • 
  Loading...
 • Published on:  2/17/2021
 • Elérjük valaha az ígért termelést? A vizsgálat megtörtént: vajon a beteg beteg marad?
  Ahogy legutóbb ígértük, megmutatjuk nektek, hogy milyen eredmények és tanulságok születtek. Mint legutóbb megmutattuk nektek, a mi rendszerünk az ígért 10.207 KWh helyett alig 6-7000-et termel egy évben. Elmondtuk, hogy a tetőnk egyik oldala árnyékos, ami nagyban befolyásolja a termelésünket- bár a teljes árnyékból a napelemek egy részét már áthelyezték. Ezért felkértünk 3 céget, hogy vizsgálja át a rendszerünket, keresse meg a hiba okát és adjon tanácsot, hogy hogyan tudnánk jobb termelést elérni. Mindegyik cégnek ugyanannyi időt adtunk a videóban, a beszélgetések természetesen hosszabbak voltak. Sajnos nem mindenki járult hozzá mindennek a közléséhez, ami elhangzott. Sajnos nem volt túl kegyes hozzánk az időjárás: volt szélvihar, eső, hó - így sajnos csak egyetlen beszélgetést tudtunk a "tetthelyen" rögzíteni, és még az is kicsit szeles volt, így elnézést az esetleges hanghibákért.
  Ez továbbra is a mi valóságunk. A mi rendszerünk. Mi továbbra is csak egyszerű felhasználók vagyunk. Akik ismét rengeteg, többféle információt kaptak- ami laikusként nem könnyen feldolgozható. Ami nem hangzott el a videóban: hogy mennyire fontos egy cég kiválasztásánál a személyes kontaktus és a bizalom. Hogy mennyire mást gondol egy laikus árnyéknak, mert kiderült, hogy minden, még maga a napelem is árnyékolhat.
  Lehet személyeskedni, hülyézni, uszítani, aggresszívan nyomást gyakorolni - szólásszabadság van. Ami azt is jelenti, hogy nekünk is jogunk van megmutatni, hogy nem minden tökéletes mindenkinek. Mert hiszünk abban, hogy ebből is lehet okulni, és a más kárán tanulni. Mert nekünk ez a zsebünkre ment. És fontosnak tartjuk, hogy ebben a tökéletes napelemes világban más ne járjon úgy, mint mi!

  Nagyon köszönjük mindhárom cèg közremûködèsèt!

  Kommenteket olvasunk, de Facebook stb. üzeneteket nem, így kérjük, hogy kommentben írjál
  nekünk!

  https://www.instagram.com/polgar_tunde/
  https://www.instagram.com/polgararpad/
  https://www.facebook.com/polgartundehivatalos/
  https://www.facebook.com/arpadpolgarhivatalos/
Loading...

Comment