Recept: Home made frikandel uit Koken met Van Boven

Share
Embed
 • 
  Loading...
 • Published on:  3/5/2018
 • Hoe maak je home made frikandel? Yvette van Boven legt uit hoe je zelf home made frikandel maakt. Dit recept komt uit de aflevering "Chef du Frikandel" van Koken met Van Boven waarin Yvette van Boven samen met de Franse chefkok Stéphane Reynaud aan de slag gaat met restvlees: in Frankrijk veel gegeten maar in Nederland (nog) niet zo. #kmvb
  De ingrediënten van het recept vind je op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven.
  Op deze website vindt je veel meer recepten van Koken met van Boven.

  over Yvette van Boven:
  Yvette van Boven, geboren in Ierland, woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is foodstylist, grafisch vormgever, columnist, maar vooral kok. Na het eerste seizoen van Koken met Van Boven volgde een vierdelige Kerstspecial en het onvermijdelijke tweede seizoen. Alle afleveringen zijn op deze website terug te kijken en natuurlijk vind je hier ook alle recepten en kookvideo's zodat je zelf thuis aan de slag kunt met de recepten uit het programma.

  In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haalt bij telers, boeren, vissers of jonge ondernemers die zich hebben toegelegd op duurzaam produceren en innovatieve oplossingen.
  Per aflevering staat er één hoofdingrediënt centraal waar Yvette tijdens het programma een aantal gerechten van maakt.
  Kijk voor meer recepten en alle afleveringen op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven

  VPRO: https://www.201tube.com/channel/UCbx4twDD-hVLdXFSqWiRUng
 •                      
Loading...

Comment