NIKOLA ALEKSIĆ- Totalni POST, 42 dana bez hrane- Gost Istočnika otkrio zašto moćnicima smeta SUNCE!

Share
Embed
 • 
  Loading...
 • Published on:  5/2/2021
 • Ovo je velika stvar, hvala vam, dostigli smo 10 000 pretplatnika koji verno prate "Istočnika".

  Gost najnovije emisije "ISTOČNIK" bio je Nikola Aleksić, direktor organizacije EKOLOŠKOG POKRETA NOVOG SADA.

  --------------------------------------------

  Vaša podrška ima ogroman značaj i zato vam na istoj hvala, ukoliko želite da nastavite da podržavate ovaj kanal kao i prvu zvaničnu slobodnu produkciju NULTA TAČKA, ne zaboravite da podelite ovaj video sa vašim prijateljima kao i da kliknete na dugme PRATI.

  Uplovite u vode YOUTUBE kanala ISTOČNIK na kojem diskutujemo u civilizovanom, otvorenom, ljudskom duhu, izbegavajući trivijalnosti i banalnosti, uplivavajući u dubine neistraženih sfera. Teme koje se obrađuju na ovom kanalu tiču se nauke, umetnosti, ezoterije, sve do pitanja prirode same stvarnosti: https://www.201tube.com/channel/UCfYUvOWxzFoa8zotpy5BxhQ

  Nulta Tačka je jedina zvanična slobodna produkcijska kuća koja se prvenstveno bavi proizvodnjom video materijala i plasiranjem istog na Internet video platforme. Osnovana 4 Oktobra 2020 kao trenutno najmlađa produckija ovog tipa, Nulta Tačka je prerasla sva očekivanja i trenutno okuplja značajan broj saradnika iz svih sfera društva. Videa iz naše kuće, intervjui, gostovanja, istraživanja i objektivnost su doprinela rastu i širenju a pored pravovremenog i profesionalnog rada nas i naših saradnika naši ciljevi se umnožavaju ali okupljaju se oko jedne ideje, ideje da svaki građanin iz Srbije i regiona ali i iz celog sveta dobije ono što želi a to je proverena informacija.

  AGENCIJA ZA PROIZVODNJU TELEVIZIJSKOG PROGRAMA NULTA TAČKA PR MARIO BOJIĆ
Loading...

Comment